محل تبلیغات شما

تاریخچه خورشت قیمه
 قیمه در اصل یک کلمه ترکی است و در لغت نامه دهخدا به معنی ریز ریز شدن می باشد. بسیاری به خورشت قیمه شاهنشاه خورشت ها می گویند.این غذا با 
لپه، پیاز ، گوشت خورشتی، و رب گوجه فرنگی درست می شود که بسته به نوع خورشت قیمه از مواد دیگری در آن استفاده می کنند.

خورشت قیمه انواع متفاوتی دارد که در هر شهری به شکلی خاص طبخ داده می شود و با اسامی متفاوتی می باشد مواد داخلی انواع قیمه معمولا یکی است اما در بعضی از مواد داخلی با یکدیگر  کمی متفاوت می باشند. شهرهای متفاوت طبخ های متفاوتی برای خورشت قیمه دارند

علائم بیماری ایدز چیست؟

توزیع متادون در داروخانه‌ها، رفع تکلیف یا سود اقتصادی؟ +جزئیات

غذاهای محلی مازندران

خورشت ,قیمه ,متفاوتی ,مواد ,انواع ,ریز ,خورشت قیمه ,می شود ,طرز تهیه ,می باشد ,مواد داخلی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ همسفر سمیه یو.اس کیک بوکسینگ استان ایلام پایگاه اطلاع رسانی حجت الاسلام موسوی قهار افسران مبارز Eric's life Marina's collection فروش شمارنده دیجیتال( کانتر ) امرن Omron خوات آنلاین Haraylarım Francine's memory