محل تبلیغات شما

خواص گشنیز و فواید تخم گشنیز و نسخه های دارویی عرق گشنیز و مضرات گشنیز خام و خشکگشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.خواص گشنیز

فواید و خواص گشنیز خشک و خامگشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود.



علائم بیماری ایدز چیست؟

توزیع متادون در داروخانه‌ها، رفع تکلیف یا سود اقتصادی؟ +جزئیات

غذاهای محلی مازندران

گشنیز ,خواص ,ویتامین ,گیرد ,نیز ,مورد ,گشنیز و ,قرار می ,خواص گشنیز ,تخم گشنیز ,می گیرد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

كهكشان همسفران وادی عشق Marina's collection Lucy's memory وبلاگ فرهنگی مذهبی کنگاور املاک سهیلی waynanigol Morteza Zarlaki جغرافیای محمد حسین احسانی کاردوآنلاین|مرکز دانلود منابع آموزش زبان انگلیسی