محل تبلیغات شما

خواص گشنیز و فواید تخم گشنیز و نسخه های دارویی عرق گشنیز و مضرات گشنیز خام و خشکگشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.خواص گشنیز

فواید و خواص گشنیز خشک و خامگشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود.



علائم بیماری ایدز چیست؟

توزیع متادون در داروخانه‌ها، رفع تکلیف یا سود اقتصادی؟ +جزئیات

غذاهای محلی مازندران

گشنیز ,خواص ,ویتامین ,گیرد ,نیز ,مورد ,گشنیز و ,قرار می ,خواص گشنیز ,تخم گشنیز ,می گیرد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

tubinipra فرش شویی و مبل شویی تدریس آنلاین و حضوری ریاضی دبیرستان و دانشگاه وبلاگ شخصی هیئت قمرالعشیره 17 siapiskingthe آموزش تجارت الکترونیک ymiltratid Daniel's blog اخبار ارمنستان